Hvad er Egebakken Rocker?Konfetti 2015

Egebakken Rocker er en festival der hvert år bliver holdt på Egebakkeskolen. Det er en tradition der har fundet sted 6 gange før, og stadigvæk fortsætter. I år regner vi med at der kommer 750 mennesker, så festivallen er stadigvæk voksende. Det er altid 8. klasse på Egebakkeskolen, som står for at arrangere arrangementet sammen med deres lærere.

 

Formålet

Formålet med Egebakken Rocker er at holde den fedeste sidste Egebakken Rockerskoledag for alle eleverne på Egebakkeskolen. Vi vil gerne inspirere skolens elever til at spille og optræde foran et publikum med deres musikalske evner. Festivallen bidrager til at styrke fælleskabet mellem eleverne på skolen samt fælleskabet omkring musikken. Formålet er også at få kunstnere fra forskellige genre til at spille for at eleverne bliver introduceret til ny musik som de måske ikke kendte i forvejen. Samtidig skal musikken appellere til alle aldre for at store som små får en hyggelig og mindeværdig dag.

 

Faciliteter

Når man møder op, behøver man ikke at have madpakke med. Der er nemlig mulighed for at købe både mad og
drikke. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at købe Slush Ice og popcorn. Der vil også være toiletfaciliteter og mulighed for at høre noget god musik med sine venner.

 

Hvor?Bookie Bookie 2015

Egebakken Rocker bliver som altid holdt på Grimhøjvej 20. Pladsen er nok mest kendt for den efterfølgende festival “Grim Fest”. Der bliver mulighed for at parkere, men hvis man har mulighed for det, anbefaler vi at man cykler, da antallet af parkeringspladser er begrænset.

 

Hvornår?

Egebakken Rocker bliver holdt på sidste skoledag d. 24 juni fra kl. 9:00 til 12:00 Vi starter med at høre elever og diverse bands synge. Efterfølgende kommer vi til at høre vores hovednavn, og til sidst slutter vi af med en feriesang inden vi tager på sommerferie.