Programmet

08:45 – Velkomst og præsentation

09:00 – “The Hunters”

09:15 – “5th Great relaxing”

09:41 – “Cavemen”

10:10 – “Egebakkeband”

10:20 -“The Roots”

10:50 – “Kalles World Tour”

11:30 – “Alex”

12:00 – “Feriesang”

Skolens elever 

Hvert år til Egebakken rocker optræder der også nogle af Egebakkeskolens elever, udover det optræder egebakkeband også. Egebakkebandet er et band der består af elever fra 4- 7. klasse, de sidste par år er koncerten blevet startet ud med at egebakkebandet og andre elever fra skolen optræder og synger. Og når vi så kommer lidt senere ind på dagen kommer der nogle mere professionelle og spiller musik for os, og så slutter vi af med nogle numre fra vores hovednummer.

Hovednavnet i år.

Programmet til Egebakkenrocker 2016

Sidste år kom Wafande og optrådte.

I år har vi fået Alex til at spille til vores festival.

i kender ham formegentligt fra X factor, hvor han kom på tredje pladsen efter nogle meget dygtige sangere som han jo selv også er, og i år har vi glæden af at han kommer og optræder for os på Egebakken Rocker.

Hvad er det?

Til Egebakken Rocker har vi tradition for at der hvert år kommer et hovednavn. Ud over hovednavnet optræder der også mindre kendte kunstnere, og selvfølgelig også bands og frivillige elever fra skolen. Hovednavnet bliver som regel det man husker fra festivallen, og er en person, der har en bred målgruppe så han/hun har noget for alle eleverne på skolen. Man får også lov til at opleve en kendt kunstner, uden at det kommer til at koste særligt meget.